Елза Хоск е сред моделите, за които се говори усилено през

...
Елза Хоск е сред моделите, за които се говори усилено през
Коментари Харесай

Елза Хоск гола и скандална

Елза Хоск е измежду моделите, за които се приказва интензивно през последните няколко години. Бивша баскетболистка и модел на Victoria`s Secret, днес е едно от лицата на куп известни фешън марки.

Шведката пленява с ангелското си лъчение - естествено руса коса, светла кожа, дълбоки сини очи и сладки лунички. За съвършеното ѝ тяло няма потребност даже да загатваме, тъй като Елза постоянно е изглеждала в отлична форма.

Преди малко повече от година Елза Хоск стана майка за първи път, а в този момент моделът ни " среща от близко " с дъщеричката си Туулики Джоан и половинката ѝ Том Дейли. Виждаме тримата по метод, който не сме си и представяли.

Семейството театралничи без облекла пред обектива на норвежкия фотограф Торбьорн Родланд за корицата на априлския брой на скандинавското издание на Vogue. 

Шведският модел не крие, че е била много прелестно сюрпризирана от предлагането на списанието. Тя споделя, че за своята 20-годишна кариера е считала, че е направила всичко. Докато от Vogue Скандинавия не вземат решение да я поканят да театралничи гола на корицата за новия брой на списанието и то дружно със фамилията си. 

" Чувствам се повече " вкъщи ", от по всяко време различен път в кариерата ми с тази корица. Чувствам се необикновено в тялото си, да театралнича по този метод до двете най-големи любови в живота ми - щерка ми и моят обичан ", написа Елза Хоск в своя Instagram под фамилната фотография за списанието, на която виждаме и тримата без облекла. 

В изявлението за Vogue шведкският модел споделя някои детайлности за дъщеря си Туулики Джоан Дейли. Разбираме, че малката в действителност е кръстена на майката на Хоск, която е финландка. Туулики, която назовават накратко Туули, всъщност името на прочута финландска горска богиня.

" Когато бях бременна, жадувах за зелено и природа ", споделя Елза Хоск, като добавя, че дъщеря ѝ някак естествено си е пристигнала с името още преди раждането. Гордата майка не крие, че Туули е захласната от зеленото още с появяването си на бял свят. 

Освен за щерка си, Елза Хоск приказва и за проблемите си с алакохола, които имаше преди години. Моделът е изключително откровена за опита си със злоупотребата с опиати и алкохол, което в крайна я кара да се откаже от тези пороци още на 20-годишна възраст.

Тя разкрива, че преди десетилетие се е чувствала доста изгубена и защото е нямала работа по това време, взема решение да се реалокира Ню Йорк. Според нея обаче това е било ненапълно неточност, тъй като градът я " гълтам " и тя се изгубва още повече.

" Трябваше да запълня по някакъв метод празнината и го върших с алкохола и опиатите, тъй като просто се усещах празна. Не знаех коя съм, бях изгубена ", признава моделът. Отнема ѝ известно време да осъзнае, че всичките ѝ проблеми идват от нея самата и зависимостта ѝ към алкохола.

" Станах чиста и трезвена, разбирайки, че съм алкохолика и че на открито има цялостен един свят, който живее трезво. Срещах прелестни хора и другари и постепенно открих себе си още веднъж ", безапелационна е Хоск, която счита, че отказването от опиатите и алкохола е едно от най-хубавите решения, които е взимала в живота си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР